Свържете се с нас:
0889 033666

Полезно

 Обмерни данни на облекла в готов вид 

 

 

Международни стандарти за филтриращи респиратори за лице:

N95 (САЩ NIOSH-42CFR84)

FFP2 (Европа EN 149-2001)

KN95 (Китай GB2626-2006)

P2 (Австралия/Нова Зеландия AS/NZA 1716:2012)

Korea 1st class (Корея KMOEL-2017-64)

DS (Япония JMHLW-Notification 2014, 2018)

Респираторите, сертифицирани като отговарящи на тези стандарти, ще функционират идентично, въз основа на изискванията за експлоатация.

 

Как да изберем работно облекло за нашия бизнес?

Ще ви помогнем с тези 6 основни фактора:

1. Качество – ние можем да разграничим качествено от некачествено работно облекло

2. Избор на подходящ плат – материите и тъканите имат различни свойства и устойчивост, а нормативните изисквания са специфични за различните дейности и приложения.

3. Нормативна уредба – за различните приложения и условия на работа, работните облекла трябва да отговарят на различни изисквания и стандарти.

4. Естетика и имидж – тези два фактора имат много мощно действие върху мотивацията на служителите и популярността на марката на компанията на пазара. 

5. Брандиране – ние ще ви разкажем защо трябва да брандираме и какви са начините за това с техните предимства и недостатъци. Ако желаете вашето фирмено лого да присъства, лесно може да изберете желаните артикули, а след това да помолите за визуализация на логото в желаните местоположение, цвят и размер, без да се налага да посещавате офиса ни. Визуализацията ви помага да видите различни варианти и да направите правилния избор.

6. Точният доставчик – как да изберем най-подходящия доставчик, на когото да се доверим? Вече сте на точното място за целта :)

Когато купувате фирмено работно облекло онлайн, разбираемо ще имате някои притеснения относно това къде да го направите, какво може да се обърка и как е различно от посещението на физически магазин. Онлайн пазаруването има редица предимства, заради които да го предпочетете.

Едно от най-очевидните преимущества на закупуването на работно облекло онлайн е, че не е необходимо да напускате офиса си, можете да поръчате директно през сайта http://rabotno.bg/ или на телефон: 0889 033 666. Ще получите своята поръчка директно на посочения адрес.

Как работното облекло помага на бизнеса?

Брандираните униформи, работно облекло и лични предпазни средства могат да допринесат за бизнеса по много различни начини. От представяне на бранда в позитивна светлина до промотиране на вашия бизнес навсякъде, където облеклото се появи, поставянето на фирменото лого няма как да остане незабелязано. 

Използването на работно облекло носи редица ползи и в ядрото на компанията, като кара служителите да се чувстват оценени и част от сплотен колектив. Това често подобрява екипната работа и води до по-голяма производителност в работния процес. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки